POST MICHEL
PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE
06 3448 7103  ♦   Contact   ♦   Route
Home
Praktijkaanbod Consult
Praktijkgegevens
Privacyverklaring
COVID-19 (coronavirus)
DisclaimerATTENTIE: Tot 1 september 2021 is de praktijk alléén geopend voor cliënten die al bij Post Michel bekend zijn.

SOFTLASERS

Post Michel maakt qua acupunctuur meer gebruik van softlasers dan van naalden. Softlasers zijn tegenwoordig erg effectief. Post Michel gebruikt de softlasers op oorpunten en aanvullend op acupunctuurpunten op het lichaam. Post Michel gebruikt verschillende softlasers:

  • De Gir 30 is een rood licht detector voor de auriculotherapie en kan ook heel goed therapeutisch worden ingezet.

  • De Nextlaser Evolution is een infrarood biostimulatie laser, vooral voor de auriculotherapie, maar is ook nuttig voor acupunctuurpunten op het lichaam.

  • De Premio 30 Laser Duo is eveneens een infrarood biostimulatie laser, maar is vooral bestemd voor acupunctuurpunten en trigger- points op het lichaam. Deze kan echter ook worden ingezet bij auriculotherapie.

  • De ASYRA-laserpen past geheel binnen het protocol van de ASYRA behandeling (zie aldaar).
bioresonantie, Rathera bioresonantie, ASYRA PRO bioresonantie, arts, Ten Boer praktijk natuurgeneeskunde,rijbewijskeuringsarts, alternatieve geneeswijze, softlaser, complementaire geneeswijze, Groningen, alternatieve behandeling, Ten  Boer,  natuurgeneeskundige,medischekeuring rijbewijs, rijbewijskeuring