POST MICHEL
PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE
06 3448 7103  ♦   Contact   ♦   Route
Home
Praktijkaanbod Consult
Praktijkgegevens
Privacyverklaring
COVID-19 (coronavirus)
Disclaimer
ATTENTIE: Tot 1 september 2021 is de praktijk alléén geopend voor cliënten die al bij Post Michel bekend zijn.

Post Michel werkt uitsluitend NATUURGENEESKUNDIG

Mensen met bepaalde klachten kunnen heel goed geholpen worden in het alternatieve circuit, maar er zijn ook mensen die juist regulier (naar huisarts of specialist) dienen te gaan.

De grondregel van de natuurgeneeskunde is gelegen in het feit dat naar de mens als geheel wordt gekeken en niet op één orgaan gericht is, de zgn. holistische benadering. Vervolgens wordt het zelfregulerend en zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Bij de intake wordt in samenspraak met de cliënt een plan van aanpak gemaakt en besproken op welke behandelingen of combinaties daarvan de nadruk wordt gelegd binnen de behandelingsmethoden van Post Michel. Na een afgesproken aantal behandelingen vindt wederom in samenspraak met de cliënt een evaluatie plaats.

Veel geziene klachten:
 • stress, burn out
 • chronische aandoeningen
 • chronische pijnen en chronische vermoeidheid
 • gebrek aan energie
 • allergieën en intoleranties
 • toxische belasting, bv. amalgaamproblematiek
 • hulp bij gewichtsvermindering en stoppen met roken.
 • diverse gemoedsklachten zoals angsten en depressieve gevoelens
Om bovengenoemde klachten helder in beeld te krijgen en te behandelen worden in de praktijk Post Michel de volgende methoden gebruikt:
 • Ooracupunctuur
 • Elektro-acupunctuur (EAV) en VEGA-test
 • Bioresonantie (Asyra en Rathera)
 • Voedingsadvies
 • NEI
Bij de ooracupunctuur kunnen punten in het oor die samenhangen met bepaalde klachten via de pols (VAS, zie verder) opgespoord worden en behandeld met een softlaser of naaldjes. Vaak worden naast de punten in het oor ook nog een aantal acupunctuurpunten op het lichaam aanvullend behandeld met softlaser of naalden. Post Michel maakt meer gebruik van softlasers dan van naalden. Softlasers zijn tegenwoordig erg effectief.

De elektro-acupunctuur is bijzonder geschikt om precies uit te zoeken bij chronische aandoeningen, chronische vermoeidheid, allergieën en intoleranties etc., wat de onderliggende oorzaak is om daarna de adequate homeopathische middelen in te kunnen nemen. De VEGA-test is voortgekomen uit de elektro-acupunctuur en is met name geschikt om bij diverse aandoeningen het meest oorzakelijke probleem vast te stellen.

Bij veel cliënten wordt tijdens de behandeling het Asyra systeem ingezet, omdat dit een heel volledig beeld geeft van alle mogelijke aandoeningen, welke aan de orde zijn. Daarnaast wordt de cliënt al meteen behandeld met harmoniserende frequenties, die ook worden overgebracht via een laserpen en tevens worden ingeprent in een druppelflesje om thuis te gebruiken. Tevens kan een voedingsadvies voor de korte termijn gegeven worden en ook het advies welke voedingssupplementen nuttig zijn. Het Asyra systeem betreft dus onderzoek en bioresonantie behandeling.

Wanneer bij een behandeling het Asyra systeem niet wordt gedaan kan de Rathera bioresonantie worden ingezet om de cliënt harmoniserende frequenties mee te geven.

De NEI is een zeer goede behandeling voor met name gemoedsklachten, zoals angsten, depressieve gevoelens en ingrijpende ervaringen uit het verleden. Voorts kan het steunend werken bij andere therapieën voor fysieke klachten.

Softlasers, naalden, homeopathische middelen en bioresonantie zijn in feite bedoeld, om zoals boven beschreven het zelfregulerend vermogen van het lichaam te stimuleren. De homeopathische middelen komen van apotheek of leverancier, maar kunnen ook via de apparatuur worden ingeprent in een flesje neutrale vloeistof (gesealed).

Achtergrond informatie over bovengenoemde methoden kunt u nalezen bij de desbetreffende onderwerpen op deze website.

natuurgeneeskundige Michel de Vries organiseert al jaren rijbewijskeuringen Post Michel praktijk voor Natuurgeneeskunde in Ten Post, Groningen praktijk natuurgeneeskunde groningen gevestigd in gemeente Ten Boer praktijkaanbod natuurgeneeskunde groningen elektro-acupunctuur en homeopathie, bioresonantie, ooracupuntuur, NEI, VAS, vegatest, softlaser natuurgeneeskunde, praktijk natuurgeneeskunde, natuurgeneeskundige, complementaire geneeswijze, alternatieve behandeling rijbewijskeuring senioren, Groningen, Ten Boer, Veendam, Stadskanaal, grootrijbewijskeuring tot 75 jaar, rijbewijskeuring 75+, Sappemeer, Ten Post, Ten Boer, rijbewijskeuring senioren bioresonantie, acupunctuur, Rathera bioresonantie,elektro-acupunctuur, bigregistratie, ooracupuntuur, praktijk natuurgeneeskunde, ASYRA PRO bioresonantie, centraal bureau rijbewijzen, softlaser, VAS, homeopathie, NEI, Vegatest, natuurgeneeskunde, rijbewijskeuring senioren, complementaire geneeswijze, alternatieve geneeswijze, alternatieve behandeling, natuurgeneeskundige, arts, Groningen, Ten Boer, Ten Post, medische keuring, medischekeuring rijbewijs, rijbewijskeuring